Post by howcamipaca on Mar 13, 2022 12:55:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα all hack ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Monster Defense 2022 version ▞▞▞
τα ζόμπι συνέχιζαν να επαναλαμβάνονται μετά από ένα ορισμένο επίπεδο. δεν μπορώ να συγχωνεύσω φυτά επιπέδου 60
Διασκεδαστικές και εθιστικές αλλά ενοχλητικές μικροσυναλλαγές
Κάπως διασκεδαστικό μέχρι το επίπεδο 59. Τότε βασικά πρέπει να γεμίσετε ολόκληρο τον πίνακα με το φυτό υψηλότερου επιπέδου. Κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο καθώς γεμίζει ο πίνακας. Το διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά αυτό το κόψιμο για τα χρήματα στο τέλος με κάνει να ανησυχώ για οτιδήποτε άλλο κάνουν αυτοί οι τύποι. Το επίπεδο 60 είναι το τελικό επίπεδο, επομένως σας το κάνουν αμέσως στο τέλος. Δεν αξίζει σε αυτό το σημείο, πιστέψτε με.
Ειναι υπεροχο! Κανένα παιχνίδι δεν θα μπορούσε να το νικήσει αυτό! Ούτε φυτά εναντίον ζόμπι!
Είναι ένα αντίγραφο φυτών εναντίον ζόμπι φτιαγμένο από αυτί και ποπ καπάκι
ωραίο παιχνίδι, αλλά η οθόνη είναι γεμάτη με κουμπιά σαν χάος και τα δεξιά και τα αριστερά άκρα δεν εμφανίζονται, αλλά εκτός από αυτό το υπέροχο παιχνίδι μου αρέσει.
Νομίζω ότι έπεσα πάνω σε ένα φοβερό παιχνίδι μετά από χρόνια αναζήτησης που θα με κρατούσε κολλημένο στην οθόνη ή θα με απάλλαγε από τις εντάσεις. Δεν είναι μια εφαρμογή που βγάζει χρήματα. Γεμάτη αγάπη και υποστήριξη. Ευχαριστούμε αγαπητοί προγραμματιστές! Καρδιές ❤️❤️❤️
πολύ αδιάφορη για τη συγχώνευση εργοστασίων
Καλό και ωραίο
Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι κάπως καλό, αλλά τα κινούμενα σχέδια για σαν τη λήψη δεν είναι αρκετά ομαλά και ικανοποιητικά. Επιπλέον, αυτό είναι ξεκάθαρα ένα pvz rip off, αλλά είναι διασκεδαστικό να παίζεις.
Σε πολλές διαφημίσεις, εξαντλείται η μπαταρία.
Θέλω να συγχωνεύσω το φυτό, αλλά είναι τόσο δύσκολο. Μισώ αυτό το παιχνίδι.
Minecraft Arcade cjww
Είναι πολύ διασκεδαστικό δεν μπορώ να σταματήσω να το παίζω ίσως θα έπρεπε να του βάλουν μια πολύ νέα ενημέρωση και θα του δώσω ένα γ....
Είναι δωρεάν και διασκεδαστικό να παίζετε@$$!!!!!!!;#;/=\÷272/2/26;!/÷$@×#\€£€£\=++2×÷ =#×+@2××××
Καλό παιχνίδι εθιστικό αλλά καλό. Αλλά τα φυτά επαναλαμβάνονται καθώς προχωράτε σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Θα ήταν υπέροχο αν οι χαρακτήρες μπορούσαν να είναι διαφορετικοί. το παιχνίδι τώρα δεν θέλει να προχωρήσει από το κεφάλαιο 4 .τα πλήκτρα μένουν στο 39από 40.αν και το έπαιξα πολλές φορές
Το παιχνίδι μου τελείωσε. παρακαλώ ανεβάστε νέα έκδοση
Το παιχνίδι είναι προσαρμόσιμο
Σας έδωσα μια βαθμολογία 3 αστέρων επειδή είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι και επειδή υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις!
Τα φυτά μου μεγιστοποιήθηκαν (επίπεδο 60) πριν από την ενημέρωση. Χαριτωμένα προσθήκες αλλά δεν μπορώ να τις εκμεταλλευτώ. (Μέγ.)
Είναι διασκεδαστικό, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι επαναφέρει τα επίπεδα συγχώνευσης κάθε φορά που κλείνω από το παιχνίδι. Θα έχω 3 φυτά στο επίπεδο 8 και 3 φυτά στο επίπεδο 7, αλλά αφού κλείσω από το παιχνίδι και το ανοίξω ξανά, το μόνο που έχω είναι το επίπεδο 3 και 4. Σούπερ ενοχλητικό.
Υπάρχει περισσότερη αλληλεπίδραση στις διαφημίσεις παρά στο πραγματικό παιχνίδι. Πολύ αργό και βαρετό. Η απογοήτευση ενσαρκωμένη.
πολύ επαναλαμβανόμενο μόνο η ετικέτα του επιπέδου και το δέρμα του σχεδίου αλλάζει. βαρετό μετά το lvl20
Merge Plants – Monster Defense Arkády zrh
Merge Plants – Monster Defense Arkadne igre iid
👎ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ(-ές)=ΣΠΑΦΑΛΕΤΕ τον χρόνο σας! 👎Πολύ βαρετό μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού! 👌Παρόμοιο καλύτερο παιχνίδι το "Plants vs Zombies". 👍ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ...για (156MB)
Πολύ ωραίο παιχνίδι που πρέπει να παίξεις
Έκανες καλή δουλειά σε αυτό το παιχνίδι, αλλά επαναλαμβανόταν πάντα και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
Το πρόβλημα της οθόνης χρειάζεται πλήρη εμφάνιση
Πραγματικά αρέσει πολύ. Θυμίστε μου φυτά VS ζόμπι αλλά πιο ενδιαφέροντα.
Merge Plants – Monster Defense Arkadspel hnc
Βαρετό Είναι τόσο επαναλαμβανόμενο
Η ΦΟΡΤΩΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ
Μόλις άρχισε να παίζει. Μεγάλη διασκέδαση.
Η Merge θέλει να είμαι μερική απασχόληση και να μην είμαι 6ος μέχρι εκείνη τη στιγμή. θα σας κάνει να νιώσετε καλά και δεν είστε το μόνο άτομο στη ζωή σας που θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον εαυτό σας καθώς είστε αυτή τη στιγμή που μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο δύσκολη και πιο δύσκολη από ποτέ άλλους γιατί έχετε δίκιο και είσαι ξένος για μένα τόση αγάπη και αγάπη