Post by howcamipaca on Mar 13, 2022 12:28:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The SuperStar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The SuperStar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључај све ▞▞▞
▞▞▞ The SuperStar 2022 version ▞▞▞
Постоји проблем у овој апликацији. Стално је говорио „претња је детактирана“ и аутоматски излази из апликације
свиђа ми се, али... ГДЕ ЈЕ АРТПОП АЛБУМ

лагу ниа дикит
Одлична игра! Да ли бисте размотрили додавање ОнеРепублиц? Њихова дискографија је невероватна. Такође, Стив Аоки има гомилу хитова
The SuperStar Muzika qqnh
Игре су добре, али и даље треба много оптимизације у смислу одзива на додир. Има много пута када погодите белешку, али игра ће рећи да сте је пропустили, тако да за сада 3 звездице
Молимо вас да ажурирате догађај на Инстаграму 👉👈
Пита да ли може да управља мојим позивима збогом
Додати уређивање 5. нов. Након ажурирања Андроида 12 на Пикел 3 игра се неће отворити. Корисничка подршка је послата е-поштом. Без одговора! Уживам да играм игру, али сада су ми одузели могућност гледања реклама за бесплатне картице и рп бонусе. Далцомсофт у САД је заиста шкрт. Друге игре Суперстар вам дају дупло више од онога што ова ради. И молим вас, престаните са депресивним песмама о зависности од дрога, самоубиству & ампер; раскиди!
трип к ланг и5 звездица
Умм, у реду, вратићу се након што играм да се видимо на глобалној табели
Добро је
Од догађаја за Дан захвалности у ТСС-у, ниједна песма није додата у ову игру, чак ни са новим доласцима или новом темом, посебно Имагине Драгонс, Еллие Гоулдинг, Рае Среммурд, итд. Да ли је тим програмера лењ?
Веома сам срећан што сте направили неке за америчке уметнике 😊😊
Заиста чекам ову игру, управо сам је преузео управо у овом тренутку и стално ми говори да постоји претња и да ће се апликација прекинути.. поправи ово. Желим да се играмии😩
Ја играм а. Супер Звезда
где је артпоп и цхроматица цхиле... а где је аријана 😩
молимо вас да ажурирате и ставите Аријану Гранде, Тејлор Свифт, Оне Дирецтион (и соло које сада имају) и Зашто не бисмо тако да се могу забавити свирајући своју омиљену. песме уметника
Играо сам се као суперзвезда још од СС СМТОВН-а и драго ми је да је далцом објавио западну верзију! Много ми се свиђа, хвала далцом! Једва чекам сутра.
Волим игру, наравно, и волим старе песме које нису престаре, па хоћете ли додати оне поп панк бендове као што су Боис лике гирлс, Симпле План, Греендаи, Тхе фраи и Алл тиме лов? Шта кажеш на ТАИЛОР СВИФТ? Молим те, додај Тејлор Свифт, лепо те молим
Грешка 7002 Откривене претње?
Цоцк 😍
откривена је претња?? зашто

Морају да додају још уметника
Игра је одлична, али додајте још уметника у игру, постаје досадно са тако мало доступних уметника. Има толико добрих уметника са сјајним песмама. И на крају, додајте још песама већ доступним извођачима, нисмо довољно стрпљиви да сваке недеље чекамо нове песме
ФИКС АДС
Додајте двадесет једног пилота!
Треба ми још западне песме на СС ✊✊✊
Обожавам ову игру, квалитет звука је био добар, али слика на картицама није много јасна ако је у главном, и надам се да ћете ускоро додати још уметника као што су Тејлор Свифт, Аврил Лавин, Џастин Бибер итд....
Хвала вам далцомсофт што сте издали ову игру.. Била је добра, али није било много уметника & ампер; песме уз које можете да свирате
Зашто тражи дозволу за телефонирање?
Овде је
Зашто је за ову игру потребна телефонска дозвола

Hidden Hotel: 미스터리 숨은그림찾기 게임 어드벤처 iel
АХХ, СТАВИ ЈОШ ПЕСМА Д:
па, прошли су сати и игра није објављена. Променио сам своју стопу након што је игра објављена
ОМГ, ОМГ!!! Чекао сам ово откако га је далцом објавио на твитеру, веома сам узбуђен због ове верзије, иако сам ( &гт; &лт; ) играо 5 њих лол лол... да, превише лмао. Ух, могу ли да затражим Суперстар КК и Цубе за следеће

Знате.. Требало би да додате још уметника.. Моји предлози су врхунски уметници.. На пример.. Ариана Гранде, Ед Схееран итд.. Или можда музичари као што су Алан Валкер или Марсхмелло.. 👍🏻
Молимо додајте Хејли Кијоко својим уметницима. Плееееееасе 😭🥺❤
Тангинамо далцом
Заиста ми се свиђа игра, али сам је деинсталирао због призманих картица. Не волим те карте. Више волим ЛЕ картице него оне. Молимо вас да не додајете призма картице у своје следеће апликације. Заиста чекам суперстар ЦУБЕ, РБВ, ВМ &амп; ЛООНА и можда велики хит са кк и пледис...
Треба још песама и извођача🥺🌹
Невероватна Суперстар игра..Сада коначно могу да пустим Билијеве песме на Суперстар!
ДОДАЈТЕ ЈЕДАН ПРАВАЦ, ПЕТА ХАРМОНИЈА, ЛИТТЛЕ МИКС, ВАМПС, КАТИ ПЕРРИ, ТАИЛОР СВИФТ МОЛИМ ВАС